Glöm inte att använda LO Mervärde

Inför jul är det många utgifter som ska betalas. Varför inte kolla om du som medlem kan få rabatt? Genom LO Mervärde finns till exempel 10 procent rabatt på alla resor med SJ, 20 procent rabatt på alla hotellnätter med Strawberry, 20 procent rabatt på Ellos. Det är bara tre exempel på erbjudanden som ingår i medlemskapet hos Fastighets. Du hittar ditt medlemskort på Mina sidor.

Publicerad:

- Jag glömmer själv det här hela tiden, men det är faktiskt bara dumt att inte kolla på LO Mervärde innan man ska handla julklappar eller resa. Tio, tjugo procent på många olika köp, det blir en slant till slut, säger Inger Lundholm, andra ordförande på Fastighets.

Besök LO Mervärde genom att klicka här.

För LO är det viktigt att stötta sina medlemmar, inte bara när det gäller arbetet, utan även i vardagen. Medlemslån och försäkringar som ingår i fackavgiften är exempel på förmåner som funnits länge. Fackets mål är ju att medlemmarna ska få en så bra tillvaro som möjligt, och då kan förmånerna som LO Mervärde ger vara avgörande för att dryga ut lönen.

LO Mervärde är något av en doldis bland medlemsförmånerna, tycker Fastighets andra ordförande Inger Lundholm.

- Det ligger på oss att informera om de här reella och ibland riktigt stora rabatterna som våra medlemmar har tillgång till. Jag tycker det är fantastiskt att den fackliga gemenskapen kan ta sig uttryck på både arbetsplatsen och i butiker, säger hon.

Några andra exempel på erbjudanden är 8 procent rabatt på hela Adlibris sortiment, 10 procent på kontrollbesiktning hos Opus Bilbesiktning, 25 procent rabatt på färg och spackel hos Nordsjö och 15 procent rabatt på tapeter, verktyg och tillbehör, 15 procent på hyrbil hos MABI samt 20 procent på Stena Lines resor. 

Besök LO Mervärde genom att klicka här.

Om du ska köpa hemelektronik till dig själv eller någon annan, så ingår två års allriskförsäkring om du betalar via LO Mervärde Mastercard. 

Du hittar ditt medlemskort på Mina sidor.

 


Uppdaterad: