Lyssna

Fastighets nyheter

 • Fastighets på DN Debatt: S måste ändra sin politik

  Fastighets kräver att den S-ledda regeringen ändrar sin politik. Det skriver förbundsordförande Magnus Pettersson tillsammans med de andra LO-förbunden samt LO:s ledning, på DN Debatt.

 • Årsmöte i Västerås

  Det blir en kväll i juni. För Fastighets medlemmar i Västerås. Då blir det grillkväll för alla medlemmar med olika utbildningar. 

 • Årsmöte i Ystad

  Fastighets avdelning i Ystad har haft årsmöte. Våra värderingar och vår arbetarrörelsehistoria var något som mötet pratade om.

 • Verksamhetsmöte Region Tvärs

  Region Tvärs har haft ett verksamhetsmöte, en uppstartskonferens med 55 deltagare från avdelningar och klubbar. Organiseringsombudsman Victoria Morberg rapporterar.

Fler nyheter från Fastighets

Nyheter från Fastighetsfolket

 • TV: Veckans tre viktigaste nyheter på en minut

  Den fackliga närvaron växer på Riksbyggen. På ett år har antalet lokala Fastighetsklubbar fördubblats. Städare kan bli vinnare efter dom om diskbråck. Att använda mindre kemikalier är ett av de...

 • Fastighets ryter ifrån mot S: ”Ändra er politik”

  Pensionerna måste höjas, arbetskraftsinvandringen göras om i grunden och resurserna till välfärden måste öka rejält, skriver LO-ledningen och alla förbund i en debattartikel i Dagens Nyheter. Där kräv...

Fler nyheter från Fastighetsfolket

Nyheter från Arbetet

Fler nyheter från Arbetet

6F Fackförbund i samverkan

6F är Fastighets, Byggnads, Elektrikerna, Målarna och SEKO tillsammans.

6F Fackförbund i samverkan

Andra språk

Andra språk, Other languages, Otros idiomas, لغات أخرى, Diğer diller, Muut kielet, ภาษาอื่น ๆ, autres langues, Другие языки, Ostali jezici, Andere Sprachen.

Other languages

Kontakta oss

För att få svar på dina aktuella frågor snabbt och enkelt, kontakta ditt regionkontor.

Regionkontor