Skaffa Fastighets juristförsäkring

Vad händer om du blir ID-kapad? Hur reklamerar man ett hantverksjobb? Ligger du i skilsmässa och behöver rådgivning? Just nu kan du som är medlem i Fastighets skaffa en juristförsäkring som gäller direkt, samma dag du tecknar den. Erbjudandet gäller 1 januari – 31 mars 2024.

Publicerad:

På Fastighets kongress 2022 beslutades av medlemmarna att en försäkring skulle inrättas för förbundets medlemmar, i frågan om juridisk rådgivning. Många tjänstemannafack har haft erbjudandet länge och tanken bakom beslutet var att också fler medlemmar inom LO-förbunden ska få tillgång till juridisk expertis.

Ibland hamnar man i situationer där det egentligen bara är jurister som kan ge några riktiga råd. Ett felaktigt utfört hantverksjobb kan till exempel innebära stor stress och oro, särskilt om det råder delade meningar om utförandet. Med försäkringen får du hjälp och råd att gå vidare.

I försäkringen ingår också omedelbar hjälp vid ID-kapning, något som blir allt vanligare. Det innebär att någon, vanligtvis, beställer en rad varor och tjänster i andras namn, utan att de är medvetna om det. Med försäkringen kan du få hjälp direkt att bromsa förloppet.  

Ditt erbjudande:

- 15 timmars juridisk rådgivning per år.

- Tillgång till online-tjänst för att skriva giltiga juridiska dokument.

- Hjälp att reklamera felaktiga hantverksjobb.

- Omedelbar hjälp vid id-stöld.

- Upp till 2 000 000 kr i ersättning vid förlorad tvist.

Du betalar endast 45 kronor/månad.

Vill du veta mer? Besök Folksams hemsida.

Uppdaterad: