Kommunikatör/Informatör

Fastighetsanställdas Förbund söker en Kommunikatör/Informatör till förbundskontoret.

Ansökan ska vara inne 15 december.

Publicerad:

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör hos oss ansvarar du för förbundets kommunikation och informationsverksamhet. Du utarbetar kommunikationsplaner och planerar, leder och samordnar kommunikationsaktiviteter. Du ansvarar för förbundets hemsida och övriga digitala medier. Du är en driven skribent, med stor förmåga att utforma texter, så som pressmeddelande, debattartiklar, krönikor och underlag till förbundets företrädare inför intervjuer, debatter och liknande. Du har ansvar för verksamhetsplanering, budget och uppföljning av informationsverksamheten.

Egenskaper
Du har förmåga att hålla flera processer igång samtidigt och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du har ett stort intresse för digital kommunikation och har lätt för att ta till dig ny teknik och kunskaper på området. Du agerar lugnt i stressiga situationer och har förmåga att prioritera rätt saker vid hög arbetsbelastning. Du är en lagspelare, fungerar väl i grupp och kan ta egna initiativ och utvecklar verksamheten tillsammans med andra.

Kompetenskrav
Du har erfarenhet av kvalificerat informationsarbete i fackliga eller fackligt närstående organisationer. Du har erfarenhet av att arbeta med alla former av digitala kommunikationskanaler. Har du arbetat i Episerver teknisk plattform är det en fördel. Du har goda kunskaper i engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. Högskoleutbildning och eller motsvarande är meriterande.
Du har goda kunskaper om arbetarrörelsen och framförallt fackliga organisationer
och vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Tjänsten är tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast.
Löner och villkor regleras av kollektivavtal mellan AFO och Handelsanställdas Förbund.

Närmare upplysningar om tjänsten
Förbundsordförande Magnus Pettersson, 08-696 11 63
Andre förbundsordförande och personalansvarig: Yvonne Nygårds, 08-696 11 51

Facklig kontaktperson Handels: Dan-Inge Lennström

Ansökan
Mejlas till rekrytering@fastighets.se
Vi vill ha din ansökan senast den 15 december 2019.
Märk din ansökan med "Kommunikatör/informatör".

Fastighetsanställdas Förbund är ett LO-förbund med 29 000 medlemmar.
Förbundskontoret finns i Stockholm och utöver detta har förbundet fem regionala kontor. region Nord i Sundsvall, region Ost i Solna, region Tvärs i Örebro, region Väst i Göteborg och region Syd i Malmö. Förbundet organiserar fastighetsskötare, städare och sanerare, anställda inom privata företag, kommunala bostadsföretag, idrottsföreningar, bostadsrättsföreningar och Samhall.

Text om personuppgifter 

Bli medlem i Fastighets

Uppdaterad: