Erbjudande om Fastighetskortet MasterCard

I dagarna får medlemmar ett brev hem med erbjudande att teckna Fastighetskortet Mastercard.

Publicerad:

Fastighetskortet är medlemskortet för Fastighets medlemmar. Det är laddat med förmåner och rabatter i samarbete med LO Mervärde.

Med erbjudandet som skickas ut till medlemmarna öppnas möjligheten att även ansöka om Fastighetskortet MasterCard. Kortet innehåller förmånliga försäkringar utan självrisk och har ingen årsavgift.

Läs mer om detta och andra förmåner på Fastighetskortet MasterCard. Du kan ansöka direkt via webben. Enkelt, tryggt och förmånligt.

Frågor och svar om medlemsutskicket

Vilka får erbjudandet?
Alla medlemmar som är mellan 20 år och 75 år. Kortföretaget EnterCard som erbjuder kortet har inte tillåtelse att ta bort någon från utskicket på grund av att den drabbats av betalningsanmärkningar eller har låg inkomst. Därför riskerar några att få avslag.

Varför skicka ut erbjudande även till dem som riskerar avslag?
EnterCard har inte rätt att ta del av kreditupplysningsinformation för att kunna sortera bort någon av det skälet vid kampanjutskick i enlighet med Kreditupplysningslagen. Om någon någon blir stött av att de får breven rekommenderas de att avsäga sig framtida utskick och kampanjer genom att skicka in sina uppgifter till ejreklam@entercard.se

Men de som nu fått erbjudandet får även det påminnelsebrev som följer detta utskick. De produceras ihop.

När når breven medlemmarna?
Fastighets medlemmar ska ha det erbjudandet i brevlådan 26-28 september. Det kommer ett påminnelsebrev 10-12 oktober också.

Finns det något erbjudande utöver ansökan om MasterCard?
Ja, den som ansöker om Fastighetskortet MasterCard före 31 oktober får en kupong om extra rabatt när du tankar, 50 öre per liter, vid ett tillfälle på Preem samt en kupong med100 kronor rabatt på ett köp på Preem. Kupongerna skicka ut tillsammans med ditt nya kort.

Uppdaterad: