Du är inte ensam vi är fler än 30 000

"Just nu har vi med råge passerat 30 000 medlemmar, vilket är mycket glädjande med tanke på att vi under året satsar på organiseringsarbetet."

"I Fastighets behöver du aldrig stå ensam."

Hos oss i Fastighets hjälper vi varandra genom att utbilda oss i fackliga frågor och använder våra egna erfarenheter för att tillsammans hitta vägar till ny kunskap.

Fastighets är inte någon långt bort som du måste kontakta. Det är du och dina arbetskamrater på jobbet som är medlemmar och som hjälps åt att lösa många frågor.

Som medlem erbjuds du en medlemsutbildning på betald arbetstid för att få reda på grunderna och nyttan med facket. Ju fler som är med, desto större är chanserna att få bättre arbetsvillkor och löneökningar. Utan fackligt medlemskap riskerar du att halka efter.

För att vi ska kunna bli ännu starkare när vi möter arbetsgivarna i förhandlingar satsar vi i år extra genom att stärka Fastighets förmåga att värva nya medlemmar och fortsätta bygga de lokala organisationerna så att facket, vi, är nära medlemmarna.

JUST NU HAR VI MED RÅGE passerat 30 000 medlemmar, vilket är mycket glädjande med tanke på att vi under året satsar på organiseringsarbetet. I Fastighets a-kassa finns många fler medlemmar som bara är medlemmar i a-kassan, de ska nu kontaktas och få frågan om medlemskap även i förbundet.

Inom våra yrken finns många som jobbar och som är under 30 år. Betydligt fler av dem skulle kunna vara medlemmar. Vi har utsett Emil Isenheim, 24 år, fastighetsskötare från Uddevalla, att leda arbetet med att få fler av de unga att också bli medlemmar i Fastighets. Med fler unga
medlemmar får vi fler unga som kan bli förtroendevalda och det är vår framtid. Jag vet att flera unga förtroendevalda är beredda att delta i den satsningen.

JAG GILLAR ATT TÄNKA på vårt förbund med medlemmar som står för värme och omtanke. På jobbet, hemma och i vårt gemensamma fackliga arbete. I Fastighets behöver du aldrig stå ensam.

Magnus Pettersson
Förbundsordförande

Bli medlem i Fastighets

Uppdaterad: