Snart dags för digitala avdelningsmöten

Avdelningarna kommer att genomföra nomineringsmöten digitalt med anledning av den rådande situationen i samhället med Covid-19. Så här gör du för att delta.

Publicerad:

Nomineringsmöte är ett tillfälle för dig som medlem att nominera den eller de som du vill se som förtroendevald. Den som blir nominerad måste också vara medlem i Fastighets.

Det behövs ingen särskild förkunskap för att bli nominerad, blir personen invald får hen den utbildning och stöd som behövs för uppdraget.

Du får en kallelse hem per brev där det står när och hur avdelningsmötet kommer att äga rum. 

Du anmäler dig per e-post och meddelar på vilket sätt du vill delta på avdelningsmötet, genom telefon eller video.

Det är viktigt att du uppger din mejladress eller mobilnummer vid anmälan för att vi ska kunna skicka över inloggningsuppgifter till dig. Om du behöver support eller hjälp med att koppla upp dig återkommer vi i god tid innan mötet och hjälper dig.

Du bestämmer själv var någonstans du vill genomföra mötet, men du behöver vara i en tyst miljö och om du använder hörlurar så fungerar det allra bäst.

Du kan se på våra instruktionsfilmer som visar hur du gör att koppla upp dig och delta på avdelningsmötet.  


Vill du koppla upp dig via din mobiltelefon kan du göra det på flera sätt:

 

1. Du ringer ett telefonnummer och anger med knappsatsen i din telefon ett id-nr - du är sedan inkopplad i mötet.


2. Du kan via din mobiltelefon koppla upp dig på videolänk via en länk som du fått av oss. Klicka på länken och du kopplas in på mötet med din mobilkamera.


3. Du kan också koppla upp dig vid din dator, vi skickar ut en länk, samma länk som du använder om du deltar via telefonen. Klicka på länken och du är sedan inne i mötet.

Uppdaterad: