Inställda sommarplaner? Åk till skärgården

Som medlem i Fastighets får du ett unikt erbjudande på boende i Stockholms skärgård i sommar. Ta med familjen och upptäck en oas 20 minuter från city.

Publicerad:

Coronakrisen har ställt det mesta på ända. Offentliga sammankomster med över 50 personer har förbjudits och länder har stängt sina gränser. Följden har blivit att många av sommarens festivaler och nöjesevenemang ställts in. Flygbolag går kanske snart i konkurs. Ingen vet i nuläget när tillståndet återgår till det normala.

Är du osäker på om dina sommarplaner kommer att bli av? Eller vet du redan nu att det blivit inställt? Ta det säkra före det osäkra och hemestra istället. 6F och Rönneberga konferens har tagit fram ett rabatterat pris för dig som medlem.

Du kan välja att åka till Rönnebergas anläggning för en hotellvistelse, eller till natursköna Gistholmen där du kan hyra en stuga med självhushåll.

Rönneberga

Matsalen på Rönneberga.

Rönneberga erbjuder närhet till natur, tennisplan, boulebana, spaavdelning och hotellrum med havsutsikt. Njut av eftermiddagskaffet eller en god drink på Segelterrassen, bli serverad en vällagad middag och vakna utvilad efter en god natts sömn i hotellsängen innan det är dags för frukosten i restaurang Verandan.

Rönneberga ligger endast 20 minuter från Stockholm City, antingen via bilväg eller via båtfärd till den egna bryggan.

Gistholmen

Stuga på Gistholmen.

Gistholmen är en liten ö mitt i Stockholms skärgård. Här ute finns inga måsten, ingen stress. På ön hittas lugnet, de solvarma klipporna, de små sandstränderna, den glittrande fjärden, skogsstigarna med blåbärsris och den gröna ängen mitt på ön.

Gistholmen är en utmärkt plats till att ta en paus. Det kan handla om att grilla en abborre man precis dragit upp själv. Om att titta på stjärnorna. Om att lösa ett korsord. Om att hitta en fyrklöver. Om att vakna utvilad. Om att ro över till närmsta kiosk och handla glass. Det handlar om att bara leva en stund.

Priser


Rönneberga

Alla priser avser ett dubbelrum och inkluderar frukost. Lunch och middag finns att köpa.

Hotell och frukost 850 kr.

Weekend (torsdag-söndag) 2000 kr.

Veckohyra 4900 kr.

Gistholmen

Alla stugor har 4 bäddar.

Stuga per dygn 1200 kr.

Weekend (torsdag-söndag) 4500 kr.

Veckohyra 5500 kr.

Bokning

Uppge bokningskod: Sommar20

Boka: info@ronneberga.se eller ring 08-446 78 00

Självklart kan du som medlem kombinera ihop en sommarsemester med vistelse på både Rönneberga och Gistholmen.

För mer information, besök www.ronneberga.se eller www.gistholmen.nu

Uppdaterad:
Sidansvarig: Benjamin Ivansson