Valmanifest för starkare och tryggare Sverige

– En bra satsning på dagens och morgondagens föräldrar och som direkt gynnar Fastighets medlemmar och hela svenska folket.

Så kommenterar Fastighets förbundsordförande Magnus Pettersson Socialdemokraternas valmanifest.

Publicerad:

Socialdemokraterna har nu ett förslag om att ge föräldrar till barn mellan 4 år och 16 år ytterligare en veckas föräldraledighet per år att ta ut när barnen är lediga.

– En bra satsning på dagens och morgondagens föräldrar och som direkt gynnar Fastighets medlemmar och hela svenska folket. Ett välkommet besked som ger fler möjlighet att lösa livspusslet och få mer tid med sina barn, säger Fastighets förbundsordförande Magnus Pettersson.

Förslaget är en del av Socialdemokraternas valmanifest, som också har förslag om avskaffande av allmän visstid, ökade resurser till välfärden och bättre arbetsmiljö.

– Vi vill ha ett samhälle där välfärden stärks och arbetsvillkoren blir bättre. Allmän visstid, delade turer, påtvingad deltid, sms-anställningar, hyvling är otyg som politiker kan stoppa eller släppa lös ännu mer. Socialdemokraterna har bra förslag i sitt valmanifest. De borgerliga vill släppa lös mer elände över oss. Alternativen inför valet är tydliga.

– Nu är det du som avgör. Ska makten gå till de som vill hetsa människa mot människa och låta styrkan i vår ekonomi gå till stora skattesänkningar för några få? Eller ska vi i Sverige samla oss igen och använda vår ekonomiska styrka till att skapa ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige – för oss alla? Valet är ditt – ansvaret gemensamt, säger Fastighets förbundsordförande Magnus Pettersson.

Läs Socialdemokraternas valmanifest här

Bli medlem i Fastighets

Uppdaterad: