Tack för insatsen i valarbetet

Vi har pratat med över 93 000. Samtliga 6F-förbund har slagit förra valets samtalsresultat med råge. Tack för insatsen.

Publicerad:

Den 1 februari i år startade vi 6F-förbundens valrörelse. Uppgiften var främst att ta 100 000 samtal med medlemmar. Vi lovade att arbeta hårt för att Socialdemokraterna återigen skulle kunna bilda regering.

Det direkta samtalet med medlemmen är väldigt viktigt och nödvändigt för att få fler att rösta för ordning och reda på arbetsmarknaden och en välfärd som finns där när vi behöver den. Hur många registrerade samtal blev det? Vi har pratat med över 93 000. Samtliga 6F- förbund har slagit förra valets samtalsresultat med råge.

Vi riktar ett stort tack alla som bidragit och gjort en insats. Utan samtalen med förbundets medlemmar hade detta aldrig gått. Tillsammans har vi och de fackliga kamraterna inom LO runt om i Sverige tagit över 650 000 samtal inför valet. Ett fantastiskt jobb.

Vi är stolta över resultatet som vårt hårda arbete gav, nästan 100.000 samtal. Men vi är inte nöjda. Vi behöver fundera över hur vi långsiktigt ska tackla den oroande utvecklingen i det svenska politiska landskapet och agera framöver, främst under den fyraårsperiod vi nu har framför oss. Vår roll som blåslampa på politiken har aldrig varit tydligare.

Vi kan ta oss an framtidens utmaningar med raka ryggar. Kampen för det jämlika och solidariska samhället fortsätter. Vi vet hur starka vi är när vi arbetar tillsammans. Det visar vårt valarbete också. Tack för din insats i valarbetet.

Johan Lindholm, Byggnads
Jonas Wallin, Elektrikerna
Magnus Pettersson, Fastighets
Mikael Johansson, Målareförbundet
Valle Karlsson, Seko
Anton Levein, valsamordnare 6F

Bli medlem i Fastighets

Uppdaterad: