Tredje förbundsordförande Jari Visshed besökte Inspira i Swedbank, Sundbyberg.

Fotograf: Janne Sparrman

Arbetsplatsmöte Inspira Sundbyberg

Ett stort och glatt gäng möttes när Fastighets hade arbetsplatsmöte hos Inspira i Swedbanks kontor i Sundbyberg.

Publicerad:

- Jaa, vi trivs! Vi älskar varandra.

Belainesh Mesfun jobbar som städare på Inspira i Swedbanks kontor vid Landsvägen i Sundbyberg. I dag kom tredje förbundsordförande Jari Visshed på besök och klubbens ordförande Juan Carlos frågade om de trivs.

Fotograf: Sofia Lindroth/Fastighetsfolket

Belaniesh Mesfun har jobbat länge med Inspira. Hon känner tillit till sina arbetskamrater och det som gör att jobbet fungerar.

- Vi hjälper varandra. Vi kommer överens bra. Det är lätt att få stöd och hjälp. Vi är tillsammans, säger hon.

Juan Carlos, klubbordföranden, säger att han gärna använder de som jobbar här som ett gott exempel.

- Att jobba tillsammans är väldigt viktigt. Det handlar inte bara om kroppen, det handlar om knoppen också. När det är bra sammanhållning, när det lätt att ge beröm och får uppskattning, när vi bryr oss om varandra blir det lättare på jobbet, säger han.

Fotograf: Janne Sparrman

På mötet får alla reda på att företaget vunnit en upphandling i ett nytt Swedbank-kontor på andra sidan i Sundbyberg. Då blir det applåder.

Tredje förbundsordförande Jari Visshed berättar om hur kollektivavtalet för dem kommer till och berättar hur viktigt det är att alla är med i Fastighets, i facket , för att kunna få bättre villkor, gemensamt. Han berättar om hur det var att städa stora ytor med heltäckningsmattor och slitet med dem jämfört med hård ytor, hårda golv.

- Det var ju vanligt förr med heltäckningsmattor. Men de verkar komma tillbaka. Hur är det här? Jasså 80 propcent, oj då, säger Jari Visshed.

Fotograf: Janne Sparrman

Mötet hade en timma på morgonen på sig i ett konferensrum. Den är snabbt slut.

- Det var lite ovanligt och jättekul att komma på en arbetsplats där så många trivdes och där stämningen var så god. Tack för att jag fick komma hit, sa Jari Visshed.

Fotograf: Janne Sparrman

Bli medlem i Fastighets

Uppdaterad: