Administratörer till Malmö och Göteborg

Är du bra på att ha ordning och reda och få saker att hända? Vi söker nu två administratörer, en till Göteborg och en till Malmö.

 

Som administratör hos Fastighetsanställdas Förbund arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom medlems-och organisationsadministration.

Du besvarar och hanterar frågor från medlemmar, arbetsgivare och myndigheter både via telefon och besök. Du är administrativt stöd till ombudsmän och förtroendevalda. I arbetet ingår registrering och registervård i våra verksamhetssystem, posthantering, resebokningar, studieadministration och mötesadministration.

 

Kompetenskrav

Du har erfarenhet av administrativt arbete, gärna från en politiskt styrd eller idéburen organisation. Du har goda IT-kunskaper och är van att arbeta med administrativa program. Kunskap inom Office-paketet är ett krav, framför allt Word och Excel.

Vi använder ett administrativt system som heter Puma, vilket är ett CRM-system. Erfarenhet från liknande system är meriterande.

 

Utbildning
Du har som lägst gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning; utbildning i Officepaketet och gärna någon administrativ påbyggnadsutbildning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad och stresstålig, har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, noggrann och nyfiken och har ett intresse av att utvecklas och lära dig nya saker. Du har ett eget driv och intresse av att se över, utveckla, förbättra och förenkla rutiner och arbetssätt. Du kan formulera dig väl i tal och skrift. Då många av våra medlemmar har ursprung från andra länder är goda kunskaper i engelska och andra språk meriterande.

Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar. Löner och villkor regleras i kollektivavtal mellan AFO och Handelsanställdas förbund

 

Närmare upplysningar

Inger Lundholm, andre förbundsordförande, tel 08-440 72 10

Facklig kontaktperson Handels: Mirela Obradovic tel 0413–644 82 Malmö

Facklig kontaktperson Handels: Roger Ingman tel 031–85 96 79 Göteborg

 

Ansökan

Mejlas till rekrytering@fastighets.se  
Vi vill ha Din ansökan senast 2023-04-06

Märk din ansökan med ”Administratör Fastighets”.

Uppdaterad: