Lennart Mauritzon, regionansvarig, Örebro

Administratör till Region Tvärs

Är du bra på att ha ordning och reda och få saker att hända?

Fastighetsanställdas Förbund söker en driftig administratör till Region Tvärs, placering i Örebro.

Som administratör hos Fastighetsanställdas Förbund arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom medlems- och organisationsadministration.

Du besvarar och hantera frågor från medlemmar, arbetsgivare och myndigheter både via telefon och besök. Du är administrativt stöd för ombudsmän och förtroendevalda inom Regionen. I arbetet ingår registrering och registervård i våra verksamhetssystem, posthantering, resebokningar, studieadministration och mötesadministration.

Kompetenskrav
Du har erfarenhet av administrativt arbete, gärna från en politiskt styrd eller idéburen organisation. Du har goda IT-kunskaper och är van att arbeta med administrativa program. Kunskap inom Office-paketet är ett krav. Vi använder ett administrativt system som heter Puma, vilket är ett CRM-system. Erfarenhet från liknande system är meriterande.

Utbildning
Du har som har lägst gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning och gärna någon administrativ påbyggnadsutbildning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad och stresstålig, har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, noggrann och nyfiken och har ett intresse av att utvecklas och lära dig nya saker. Du har ett eget driv och intresse av att se över, utveckla, förbättra och förenkla rutiner och arbetssätt. Du kan formulera dig väl i tal och skrift. Då många av våra medlemmar har ursprung från andra länder är goda kunskaper i engelska och andra språk meriterande.

Du blir en av två administratörer på regionkontoret i Örebro.

Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökande och förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Närmare upplysningar

Regionansvarig: Lennart Mauritzon Tel: 033-127015
Andre förbundsordförande: Yvonne Nygårds, Tel 08-696 11 51

Facklig kontaktperson Handels: Christina Wahlgren, 019-109828

Ansökan
Mejlas till rekrytering@fasab6f.se
Vi vill ha Din ansökan senast 2019-04-07.
Märk din ansökan med "Administratör Örebro".

Fastighetsanställdas Förbund är ett LO-förbund med 29 000 medlemmar i hela landet.

Förbundet har fem regionala kontor. Region Nord i Sundsvall, Region Ost i Solna, Region Tvärs i Örebro, Region Väst i Göteborg och Region Syd i Malmö.

Förbundskontoret finns i Stockholm. Förbundet organiserar fastighetsskötare, städare och sanerare, anställda inom privata företag, kommunala bostadsföretag, idrottsföreningar, bostadsrättsföreningar och Samhall.

Bli medlem i Fastighets

Uppdaterad: